Tijdens de Kunst10daagse in Bergen zijn wij zondag 18 oktober bij de poëzie estafette op de Amara hoeve, Oosterdijk 3 tussen 14.00 en 15.30 uur! Georganiseerd door Jeroen van Paassen (Global Village).

Zaterdag 24 oktober Reuring in Alkmaar in het teken van de muziek met oa Rob van der Plas, Evert Willem den Ouden en Jan Willem Reitsma. Aanvang 16.00 uur.

Zondag 25 oktober zijn wij in café Eijlders, Amsterdam, voor de presentatie van de tweede bundel Erotica tussen 17.00 en 20.00 uur. Opnieuw een uitgebreide bloemlezing van erotische poëzie samengesteld door dichter Kees Godefrooij, waarin drie gedichten van onze hand.

Zondag 22 november zijn wij bij Stichting Ongehoord in Rotterdam tussen 14.00 en 16.30 uur voor de prijsuitreiking van haar jaarlijkse poëziewedstrijd. We staan op de short list.

Zondag 20 december tot slot verzorgen wij samen met Neeltje Maria Min en Rita Verschuur de literaire winteravond tijdens de maandelijkse sociëteit van de KCB.  De tentoonstelling van dat moment zal zijn Silence Out Loud, samengesteld door Joost Zwagerman.