Now I wish I could write you a melody so plain, That could hold you dear lady from going insane (Bob Dylan, Tombstone Blues)

geboem-boem

Mezelf uitgeven?
‘Wat is daar mis mee?’
Ik denk dat ik liever van iemand anders wil horen dat ik een schrijver ben.’
‘Henry Miller gaf zijn werk in eigen beheer uit. Walt Whitman ook!’

Julia Cameron, uit: The right to write: an invitation
and initiation into the writing life

 

persbericht
ALKMAAR – Atelier9en40 organiseert op zondagmiddag 22 januari 16.00 uur een boekpresentatie in haar eigen atelier. Gepresenteerd wordt de nieuwste gedichtenbundel van Alja Spaan, de laatste uitgave van Atelier9en40. De bundel heeft als titel “de hand de beweging laten maken”.

De presentatie wordt verzorgd door Erwin Witteveen, journalist, econoom en auteur. Opgetreden wordt door de -van oorsprong Amerikaanse- dichter Helle van Aardeberg. Zij heeft een aantal gedichten van Alja Spaan vertaald. De vrouwengroep Lauw brengt ‘vergeten’ Nederlandse liedjes.

Alja Spaan treedt regelmatig op met eigen werk. Vanaf de eerste zondag in februari organiseert zij maandelijks een poëziefestijn in galerie KunstenaarsNoordHolland te Haarlem. Meedoen? Kijk voor dit en andere activiteiten op de website.

In  Atelier9en40 een expositie van Karin Roël, schilderijen en Frits de Beer, gedichten. De expositie werd zaterdag 14 januari succesvol geopend en loopt tot en met 17 maart.

 

 

« »